Page

Aperitiefconcert met zomerse barbecue

Beste leden,

Zondag 1 augustus wordt een "historische" dag voor ons orkest. Voor het eerst sinds meer dan anderhalf jaar zullen onze muzikanten nog eens een concert geven! Stip deze datum dus alvast aan in jullie agenda. Concreet geven we, net als twee jaar geleden, die dag een aperitiefconcertje bij Club 3 Actief, om 12.30 u in zaal De Club (Stationsstraat 28 te Bornem). Het concert zal ongeveer drie kwartier duren.

Na afloop gaat er ter plaatse een zomerse barbecue van start waaraan zowel leden van Club 3 als van onze vereniging kunnen deelnemen aan de prijs van € 28 per persoon. In dat bedrag zijn volgende zaken inbegrepen:

• papillot van zalm en kabeljauwhaasje
  • varkenssaté
  • gemarineerde kipfilet
  • barbecueworst
  • groentenbuffet, bestaande uit gemengde sla, tomaatjes, boontjes, komkommer, eitjes, worteltjes en koude patatjes
  • keuze uit koude sausjes: mayonaise, ketchup, looksaus, bearnaisesaus, cocktailsaus en barbecuesaus
  • dessertenbuffet

Indien je aan de barbecue wenst deel te nemen, gelieve dan in te schrijven via een mailtje aan info@harmoniebornem.be, een Whatsapp-bericht aan Harmonie Bornem of een sms aan Pieter Pauwels; vermeld daarbij zeker het aantal deelnemers. Telefonisch inschrijven kan ook via 0485 37 93 87. Inschrijven is mogelijk t.e.m. zondag 25 juli.

We vermelden nog even dat het perfect mogelijk is om naar het concertje te komen luisteren en daar een aperitiefje te nuttigen zonder deel te nemen aan de barbecue. Hou er weliswaar rekening mee dat er ter plaatse coronamaatregelen van kracht zullen zijn. Het concert zal bij voorkeur in open lucht plaatsvinden, tenzij het weer dit niet toelaat.

Hopelijk tot dan!

Percussie in de spotlight!

Op zondag 27 juni en zaterdag 10 juli kan je in respectievelijk zaal De Kampanje in Londerzeel en de kerk van Leut in Maasmechelen terecht voor een concertje van The Bird Collective, waarbij percussionisten Jens De Pauw en Pieter Vincken, beiden student aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, in de schijnwerpers staan. Jens, die in het verleden al meermaals onze percussie-sectie kwam versterken, is tevens de neef van onze voorzitter Freddy en van de dirigent van ons jeugdorkest Stephanie!

We wensen iedereen dan ook dit concertje aan te bevelen aan al onze leden en sympathisanten. In het kader van de coronamaatregelen is een reservatie verplicht. Dat kan via deze Facebook-pagina of via een mailtje aan the.bird.collective@outlook.be.

Type:

We gaan weer van start!

Binnenkort kunnen we onze repetities eindelijk hervatten! En daarvoor zijn we steeds op zoek naar nieuwe muzikanten.

Iedereen welkom!

Type: