Page

Kermisconcert Sinte-Margarita Wintam

Op zondag 14 juli 2019 zetten onze collega's van de Wintamse fanfare Sinte-Margarita naar goeie jaarlijkse gewoonte hun beste muzikale beentje voor tijdens het traditionele Kermisconcert. Het concert gaat van start om 19.00u in het gemeenschapshuis van Wintam (Jozef Spiessensstraat 4 te Bornem).

U wordt er die avond vergast op een gevarieerd muzikaal programma met tal van zomerse muzieknoten. De leiding is die avond in handen van Frank De Wolf. Toegang is naar goede gewoonte volledig gratis!

We wensen dan ook al onze muzikanten, leden, vrienden en sympathisanten uit te nodigen om op 14 juli af te zakken naar Wintam om er een onvergetelijke muzikale avond te beleven.

Misschien tot dan!

Categorie:

Here Comes the Sun

Op zondag 23 juni 2019 brengt het Gemengd Koor Bornem om 15.00u een concertje in de Sint-Vincentius a Paulokerk van Branst. Onder leiding van Ann Janssens zullen we jullie meevoeren met prachtige liederen over zon en liefde. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door Griet Caluwaerts en An Overath. Zangsolo en duet door Jan Van den Bossche en Ann Janssens.

Na het concert kun je nog genieten van een drankje aan democratische prijs.

Dit vierstemmig koor telt meer dan vijftig enthousiaste leden die wekelijks repeteren op maandagavond van 19.30u tot 21.30u in het Gildenhuis op het Kardinaal Cardijnplein te Bornem.

Alle muzikale genres komen aan bod: klassiek, pop, filmmuziek, musical, kleinkunst,... De koorleden werken steeds naar een concert toe. Met soms een koordag, uitstap of etentje versterken wij ons samen-koor-gevoel. Als jij ook zangkriebels hebt, in een fijne vriendengroep van allerlei leeftijden, samen wil zingen, kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen. Zingen in een koor geeftje energie, ontspanning, zelfvertrouwen en warm sociaal contact. Geef jezelf een muzikaal cadeau en kom eens langs.

Bij de start van het nieuw zangseizoen op maandag 2 september 2019 is iedereen van harte welkom op de open repetitie!

Meer inlichtingen zijn verbrijgbaar bij Fons Fransen

Processie Weert 2019

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

Ook dit jaar zullen de Konkinklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft en Het Bornems Harmonieorkest samen voor enkele sfeervolle processiemarsen zorgen tijdens de traditionele processie in Weert.

Die zal plaatsvinden op zondag 2 juni 2019 en van start gaan omstreeks 10.00u aan de Sint-Annakerk van Weert (Appeldijkstraat 6 in Bornem), na afloop van een misviering die om 09.30u begint.

Van daaruit gaat het naar de kapel van O.L.V. Ster-Der-Zee in de Molenstraat, waar de processie na een korte gebedsdienst terug vertrekt richting kerk.