Page

32e Eetfestijn in zaal Kloosterheide

Op 22 en 23 september kunt u weer al uw culinaire driften de vrije loop laten op het jaarlijks eetfestijn van de harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft in zaal Kloosterheide aan de abdij van Bornem ; net als vorige keer met medewerking van het Bornems Harmonieorkest. Zoals elk jaar staat er naast Paling in't Groen ook Gebakken Paling op het menu en voor wie niet van visjes houdt is er lekker stoofvlees voorzien! Met voorinschrijving krijgt u € 1 korting per persoon!

Meer info volgt!

Type:

Enkele data om te onthouden

Nu de muzikale voorjaarsdrukte achter de rug is (met twee concerten en zes opluisteringetjes mogen we beslist van "drukte" spreken) hebben onze muzikanten een korte, zomerse pauze dubbel en dik verdiend.

Hieronder zetten we nog even kort de belangrijkste data voor de komende maanden op een rijte.

vrijdag 29 juni - 20.00u

Eindejaarsconcert

Schouwburg Ter Dilft

Aperitiefconcert lustrum Club 3

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

De Bornemse Club 3 viert dit jaar haar tweede lustrum (ofte haar tiende verjaardag). Dit zal gepaard gaan met uitgebreide feestelijkheden die plaatsvinden op zondag 17 juni 2018 in zaal De Club. En om het allemaal nog wat chiquer te maken dan het al is zullen de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft en die van Het Bornems Harmonieorkest er die ochtend een heus aperitiefconcert geven om 11.30u. Dit concertje is publiek toegankelijk, dus we wensen al onze leden en sympathisanten uit om die ochtend te komen luisteren.

Toegang tot het concert zelf is gratis. Na het concert volgt er een aperitief en een feestmaaltijd. Indien je wenst deel te nemen aan het aperitief en de maaltijd betaal je hiervoor € 50 (voor niet-leden van Club 3 ; leden betalen € 45). Wie dat wenst kan zich hier voor inschrijven:

• Bij voorkeur via een mailtje aan tony.vanos@telenet.be ; betalen doe je in dat geval op het rekeningnummer BE08 9795 9389 3013 (BIC: ARSPBE22) met vermelding van je naam.
  • Ofwel door contact op te nemen met onze penningmeester Aloïs Peeters
    (Tel.: 03 889 72 87 / GSM: 0472 94 19 73).

Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om na het concert een drankje te nuttigen zonder inschrijving voor de maaltijd. In de namiddag volgt er dan nog een petanque-toernooi.

We hopen dus dat jullie ons die dag met z'n allen komen vergezellen om er samen een fijne muzikale voormiddag van te maken.

Praktisch:
  • Wat? Aperitiefconcert Lustrum Club 3
  • Waar? Zaal De Club (Stationsstraat 28, 2880 Bornem)
  • Wanneer? zondag 17 juni 2018 om 11.30u
  • Toegang? Gratis
  • Deelname aperitief en maaltijd? € 50 (€ 45 voor leden Club 3)