Page

Aperitiefconcert lustrum Club 3

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

De Bornemse Club 3 viert dit jaar haar tweede lustrum (ofte haar tiende verjaardag). Dit zal gepaard gaan met uitgebreide feestelijkheden die plaatsvinden op zondag 17 juni 2018 in zaal De Club. En om het allemaal nog wat chiquer te maken dan het al is zullen de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft en die van Het Bornems Harmonieorkest er die ochtend een heus aperitiefconcert geven om 11.30u. Dit concertje is publiek toegankelijk, dus we wensen al onze leden en sympathisanten uit om die ochtend te komen luisteren.

Toegang tot het concert zelf is gratis. Na het concert volgt er een aperitief en een feestmaaltijd. Indien je wenst deel te nemen aan het aperitief en de maaltijd betaal je hiervoor € 50 (voor niet-leden van Club 3 ; leden betalen € 45). Wie dat wenst kan zich hier voor inschrijven:

• Bij voorkeur via een mailtje aan tony.vanos@telenet.be ; betalen doe je in dat geval op het rekeningnummer BE08 9795 9389 3013 (BIC: ARSPBE22) met vermelding van je naam.
  • Ofwel door contact op te nemen met onze penningmeester Aloïs Peeters
    (Tel.: 03 889 72 87 / GSM: 0472 94 19 73).

Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om na het concert een drankje te nuttigen zonder inschrijving voor de maaltijd. In de namiddag volgt er dan nog een petanque-toernooi.

We hopen dus dat jullie ons die dag met z'n allen komen vergezellen om er samen een fijne muzikale voormiddag van te maken.

Praktisch:
  • Wat? Aperitiefconcert Lustrum Club 3
  • Waar? Zaal De Club (Stationsstraat 28, 2880 Bornem)
  • Wanneer? zondag 17 juni 2018 om 11.30u
  • Toegang? Gratis
  • Deelname aperitief en maaltijd? € 50 (€ 45 voor leden Club 3)

Processie Weert 2018

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

Ook dit jaar zullen de Konkinklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft en Het Bornems Harmonieorkest samen voor enkele sfeervolle processiemarsen zorgen tijdens de traditionele processie in Weert.

Die zal plaatsvinden op zondag 3 juni 2018 en van start gaan omstreeks 10.00u aan de Sint-Annakerk van Weert (Appeldijkstraat 6 in Bornem), na afloop van een misviering die om 09.30u begint.

Van daaruit gaat het naar de kapel van O.L.V. Ster-Der-Zee in de Molenstraat, waar de processie na een korte gebedsdienst terug vertrekt richting kerk.

Kloosterheide Kermis 2018

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

Van vrijdag 25 t.e.m. maandag 28 mei 2018 kunt u aan de Sint-Bernardusabdij in Bornem terecht voor het grote feest dat we Kloosterheide Kermis noemen. Na als de vorige jaren zijn de muzikanten van Het Bornems Harmonieorkest en van de Koninklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft opnieuw van de partij tijdens de officiële opening van de kermis op vrijdagavond 25 mei. Om 19u gaan ze van start met een kort wandelconcert doorheen de Kloosterstraat en nadien volgen er nog enkele sfeernummers aan de dranktent.

Kortom, weer of geen weer, er liggen daar alvast dolle tijden in het verschiet! Top-attracties als het viskraam, het grijpkraam, Louis Hot Dog, 't schietkraam en het smoutebollenkraam hebben alvast hun aanwezigheid bevestigd! En wie weet wat we nog allemaal mogen verwachten? Mogen we terug hoop koesteren op de komst van de botsottoos en zelfs op die van de rups!?

We nodigen alvast al onze leden en sympathisanten uit om die zaterdagavond 25 mei om 19.00u naar't klooster af te zakken om er hun favoriete muzikanten aan het werk te zien. En ook op de andere data valt er steeds wel iets te beleven. Op vrijdag is de dranktent al geopen om 12.00u tijdens de passage van de Baloise Tour. Koersliefhebbers zullen er dus zeker hun hartje kunnen ophalen op het daartoe voorzien zonneterras. Na de officiële opening gaat er om 20.00u een heuse After Work Party van start. 's Anderendaags wordt om 16.00u de inmiddels 46e editie van de jaarmarkt voor huisdieren en pluimvee voor geopend verklaard. 's Avonds is het dan weer de beurt aan Mike Dreamer, met zijn live optreden om 20.00u. Op zondag valt er om 15.00u allerlei lekkers te rapen tijdens de snoepenworp en op maandagavond sluiten we de kermis sappig af met de traditionele afzuip. Alle vaten dienen die avond geledigd en alle smoutebollen gepeuzeld!

U merkt het... té veel redenen om niét te komen. Onze trouwste groupies verwachten we zaterdag om 19.00u ter hoogte van Kloosterstraat nr. 14 om er achter onze muzikanten aan te dartelen richting abdij. We stellen ons op in rotten van drie!

Tot dan!