Algemene vergadering 2021

• Voorlopige kalender
      • Budgettering
      • Werkgroepen

Andere voorgestelde en geaccepteerde punten (*)

Vragen & antwoorden

Vanaf 21 u open informatiesessie voor alle leden

(*) Bijkomende punten kunnen tot drie dagen voor de vergadering ingediend worden op het secretariaat.

Deze vergadering zal plaatsvinden volgens de coronamaatregelen. We kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers toelaten (max. vijftig) en vragen dan ook uw begrip voor deze maatregel. Bovendien vragen wij u om enkel in gezonde toestand deel te nemen en om een mondmasker mee te brengen.

In het kader van de maatregelen vragen wij ook om op voorhand een seintje te geven of u wel of niet aanwezig zult zijn. Dit is mogelijk via een mailtje aan info@harmoniebornem.be, een Whatsapp-bericht aan "Harmonie Bornem" (+32 2 441 89 34), een sms aan 0485 37 93 87 of telefonisch op datzelfde nummer.

Mocht u niet kunnen deelnemen, dan kunt u ons eventueel een ingevuld en ondertekend volmachtformulier bezorgen (Brandheide 24, Eikerveld 4 of een gescande versie via een mailtje aan secretariaat@harmoniebornem.be) - zie bijlage.  Hiermee kunt u zich laten vertegenwoordigen door een lid van het bestuur of van de werkgroepen.

We kijken uit naar uw aanwezigheid en danken u alvast voor uw medewerking.