Aperitiefconcert lustrum Club 3

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

De Bornemse Club 3 viert dit jaar haar tweede lustrum (ofte haar tiende verjaardag). Dit zal gepaard gaan met uitgebreide feestelijkheden die plaatsvinden op zondag 17 juni 2018 in zaal De Club. En om het allemaal nog wat chiquer te maken dan het al is zullen de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft en die van Het Bornems Harmonieorkest er die ochtend een heus aperitiefconcert geven om 11.30u. Dit concertje is publiek toegankelijk, dus we wensen al onze leden en sympathisanten uit om die ochtend te komen luisteren.

Toegang tot het concert zelf is gratis. Na het concert volgt er een aperitief en een feestmaaltijd. Indien je wenst deel te nemen aan het aperitief en de maaltijd betaal je hiervoor € 50 (voor niet-leden van Club 3 ; leden betalen € 45). Wie dat wenst kan zich hier voor inschrijven:

• Bij voorkeur via een mailtje aan tony.vanos@telenet.be ; betalen doe je in dat geval op het rekeningnummer BE08 9795 9389 3013 (BIC: ARSPBE22) met vermelding van je naam.
  • Ofwel door contact op te nemen met onze penningmeester Aloïs Peeters
    (Tel.: 03 889 72 87 / GSM: 0472 94 19 73).

Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om na het concert een drankje te nuttigen zonder inschrijving voor de maaltijd. In de namiddag volgt er dan nog een petanque-toernooi.

We hopen dus dat jullie ons die dag met z'n allen komen vergezellen om er samen een fijne muzikale voormiddag van te maken.

Praktisch:
  • Wat? Aperitiefconcert Lustrum Club 3
  • Waar? Zaal De Club (Stationsstraat 28, 2880 Bornem)
  • Wanneer? zondag 17 juni 2018 om 11.30u
  • Toegang? Gratis
  • Deelname aperitief en maaltijd? € 50 (€ 45 voor leden Club 3)

Type: