Opluisteren barbecue Club 3

Beste muzikale vrienden,


Nu de zomer ondertussen meer dan halfweg gevorderd is, wordt het stilaan tijd om onze wekelijkse repetities weer aan te vatten. De eerstvolgende repetitie valt op vrijdag 23 augustus. Zoals eerder meegedeeld zal deze repetitie uitzonderlijk van start gaan om 19.00u en eindigen om 21.00u. Tijdens deze repetitie bereiden we ons voor op onze optredens van 25 augustus, het opluisteren van de barbecue van Club 3, en van 1 september, het concertje tijdes de Dag van de Bornemmenaar

Wat 25 augustus betreft is de planning ondertussen definitief ; wegens geen al te grote bezetting zal dit een optreden à la 'Kloosterheide Kermis' worden. Zoals we in ons vorige briefje al lieten weten betreft dit een geplande activiteit van Club 3, die wij komen opluisteren, met de mogelijkheid om nadien deel te nemen aan deze barbecue. Dit optreden gaat tevens nog een uurtje later van start dan eerder werd aangekondigd:

  • 12.00u: Verzamelen aan zaal Victory. We verhuizen onmiddellijk het nodige materiaal naar zaal De Club.
  • 12.30u: We gaan met marsmuziek van zaal Victory naar zaal De Club.
  • Daar aangekomen spelen we ca. 30 minuten uit "de roze boekjes".
  • Nadien: deelname barbecue-buffet voor degenen die dat wensen. Kostprijs: € 50, hierin zijn een aperitief, een halve fles wijn en de maaltijd inbegrepen.
  • Muzikanten die hun deelname bevestigd hadden zijn: Marc Bulteel, Freddy Daelemans, Matthias De Schryver, Andries Demont, Alfons Doms, Kimberly Hermans, Katrien Kerremans, Pieter Pauwels, Aloïs Peeters, Ellen Quintelier, Eric Tourné, Tom Van den Berghe, Sam Van lent, Johan Van Meulder, Dirk Van Troyen en Kris Van Troyen. Staat je naam op dat lijstje en kan je er toch niet bij zijn? Geef dan zeker een seintje! Daarnaast waren er nog enkele "twijfelaars" die aanvankelijk nog niet wisten of ze er zouden geraken: De Schepper Rik, Overath An, Schepers Peter, Spiessens Constant, Suykens Heidi, Van Troyen Bart en Wilmaers Jan. Kunnen jullie a.u.b. zo snel mogelijk laten weten of het lukt om deel te nemen aan dit optreden? Bedankt! 
  • Kledijcode: zwart / zwart
  • Marsenboekje & wasknijpers meebrengen!
  • Inschrijving barbecue: via amppers1@gmail.com en betaling op BE08 9795 9389 3013

Daarna is er weer gewoon iedere vrijdag repetitie in zaal Victory van 20.00u tot 22.00u. Voor het optreden van 1 september bezorgen we jullie later deze week nog de praktische details.


Bijlagen

TOP