De muzikale gevolgen van het coronavirus

Beste muzikanten, leden, muziekliefhebbers en Bornemmenaars,

De wereld raakt met elk uur meer in de greep van het coronavirus. Ook in België is het niet meer te stoppen en nemen de verschillende overheden steeds strengere maatregelen. In Bornem houdt dat o.a. een verbod op alle culturele en sportieve activiteiten t.e.m. zondag 5 april (voorlopige datum).

Ook voor onze harmonie heeft rechtstreekse gevolgen:

• De Play-in met Dimitri Bracke op zondag 15 maart is afgelast. Deelnemers die hiervoor hun bijdrage van € 8 reeds hebben betaald krijgen die uiteraard terugbetaald.
  • Opschorting van alle repetities van het groot orkest t.e.m. die van vrijdag 3 april.
  • Opschorting van alle repetities van het instaporkest t.e.m. zaterdag 4 april.

Voorlopig bevelen we al onze muzikanten aan om op wekelijkse basis thuis in de privésfeer flink te repeteren. Blijven oefenen, allemaal!

Type: