De gevolgen van de nieuwe coronamaatregelen

Beste leden 


Het hing al even in de lucht, maar door de nieuwe coronamaatregelen komt (wat nog overbleef van) onze activiteitenkalender voor 2020 definitief tot een einde. 

  • dinsdag 10 november: Oorspronkelijk stond het opluisteren van de jaarlijkse dodenhulde op onze planning. De gemeente heeft ons echter laten weten dat er dit jaar geen plechtigheid zal plaatsvinden. 
  • zondag 15 november: Ook onze jaarlijkse misviering voor de overleden leden zal niet meer kunnen plaatsvinden, aangezien er nu ook een verbod is op erediensten tot bijna eind dit jaar. 
  • zondag 20 december: Voor onze muzikanten is repeteren tot slot ook verboden t.e.m. 13 december. Ook al hadden we de voorbije maanden al een behoorlijk repertoire ingestudeerd, toch is het onmogelijk om, gegeven de situatie, nog een concert in elkaar te steken. We zien dus geen andere optie meer dan het eindejaarsconcert 2020 te annuleren

Er staan dit jaar dus geen activiteiten meer op de planning en voorlopig zetten we niets nieuws op de kalender voor 2021, maar we denken ondertussen al na over mogelijkheden voor een concert in het voorjaar en eventueel andere activiteiten. Het bestuur blijft de situatie omtrent de lockdown nauwgezet opvolgen. Zodra we al een beetje zicht krijgen op een mogelijke activiteitenkalender voor 2021 laten we jullie dit weten.

Hou het intussen vooral veilig zodat we, wanneer het weer mogelijk is, mekaar in alle gezondheid terug kunnen zien. 


Vriendelijke groetjes, 
Het bestuur
Bijlagen

TOP