Dag van de Bornemmenaar

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

Op zondag 1 september, op de vooravond van het nieuwe schooljaar, zorgt de gemeente Bornem de hele namiddag voor animatie voor jong en oud op het recreatiedomein Het Breeven. Er staat die dag een reuzegroot evenementendorp van meer dan 600 m² aan springkastelen, er zijn grimeurs- en kappersstandjes, je kunt je er laten vereeuwigen in een karikatuur, je leert allerlei circustechnieken of kunt zelfs koning worden voor één minuut.

Die dag maak je daarenboven gratis gebruik van alle gemeentelijke sportactiviteiten. Dat betekent dus gratis zwemmen, minigolfen, petanquen, padel spelen, enz. Ook de Bornemse sportverenigingen doen mee en laten je kennismaken met judo, basketbal, badminton, volleybal, wielrennen, enz. Daarnaast geven ook de voornaamste Bornemse muziekverenigingen zichzelf ten beste met een een schitterend concertje.

Om 16.30u geeft ons orkest een optreden in het muziekdorp!

Kortom, heel die de dag staat in het teken van de Bornemse verenigingen. Meer dan dertig verenigingen schreven zich in en bieden allerlei voeding en drank aan. Alle opbrengsten zijn voor hen. Uiteraard kan je ook kennismaken met hun werking.

Deze feestelijke dag wordt afgesloten met een schitterend verrassingsspektakel om 19.00u. Wil je weten wat dat is? Kom dan zeker langs op zondag 1 september 2019 tussen 12 en 19 uur. Het wordt een knotsgekke dag die je niet wil missen!

Type: