33e Eetfestijn in zaal Kloosterheide

Praktische info voor onze medewerkers staat op deze pagina.
 
33e EETFESTIJN
Zaal Kloosterheide
Zaterdag 21/09 van 17.00u tot 20.30u
Zondag 22/09 van 11.30u tot 15.00u
Paling in't Groen - Gebakken Paling - Stoofvlees
Voorinschrijving = € 1 korting per portie

De oude volksspreuk "Nen palinck is een goddeleyck rantsoen, mits hey dobbert in het groen!" slaat sinds vissersheugenis de Bornemse nagel op de kop. Laat -naast mooie muziek maken- paling doen zwemmen in een heerlijk groen sausje nu net één van de specialiteiten zijn van de Bornemse Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft! De voorzitter zegt dat ook altijd. "Vrienden", zegt hij, "zoals jullie de paling doen dobberen in de groene saus... zo doe ik de paling dobberen in de groene saus". 

Tijdens het weekend van 21 en 22 september geven we u dan ook de kans om àl uw culinaire driften de vrije loop te laten op ons jaarlijks eetfestijn, dat naar intussen "aloude" traditie plaatsvindt in Zaal Kloosterheide (Kloosterstraat 71d in Bornem). Net als de vorige jaren zal ook het Bornems Harmonieorkest palingkundige expertise verlenen aan de organisatie van wat men nu reeds met voorsprong het lekkerste eetfestijn van 2019 mag noemen.

Op het menu staat onze befaamde -en in de wijde omtrek vermaarde- paling, zwemmend in't groen of gebakken in de pan. Lust u geen paling? Geen probleem! We hebben n.a.v. de verbouwingen van de Sint-Bernardusabdij een oud patersbad op de kop kunnen tikken dat we dat weekend tot de rand vullen met lekker stoofvlees. Als kers op de taart mogen we voor deze 33e editie de grote Kerstpollepel van meneer pastoor gebruiken, met riante porties tot gevolg! Alle menu's zijn verkrijgbaar met brood of met frietjes.

Voorinschrijving = korting! Indien u op voorhand inschrijft (d.m.v. dit formulier) krijgt u € 1 korting per portie (reeds verrekend op het formulier)!

Geen tijd of goesting om dat weekend naar 't klooster te komen? Geen nood, we voorzien ook de mogelijkheid om thuisleveringen te bestellen (enkel paling in’t groen of stoofvlees, zonder brood of frieten). Die worden op zaterdagnamiddag 21 of op zondagmiddag 22 september -weliswaar koud- tot aan uw deur gebracht! In de zaal is er tenslotte ook nog de mogelijkheid om meeneemporties paling in't groen af te halen.

Alvast bedankt aan al wie onze harmonie op deze manier wil steunen en hopelijk tot dan!

Nog enkele links:

Type:

TOP