Praktische afspraken eindejaarsconcert 2017

Hallo muzikanten,

Eerst en vooral doen we deze laatste wàrme oproep aan alle muzikanten om zo mogelijk toch een kleine poging te willen ondernemen om nog wat extra kaarten te verkopen. Hoe voller de zaal zal zitten tijdens ons eindejaarsconcert van vrijdag 29 december 2017, hoe plezanter het er zal worden.

Dat gezegd zijnde zetten we hieronder nog even in't kort alles op een rijtje m.b.t. de laatste voorbereidingen.

Donderdag 28/12/2017, generale repetitie van 20.00u tot 22.30u in de Schouwburg van Ter Dilft:
  • We gaan net doen alsof het al écht concert is. Daarom vragen we om die avond al meteen in tenue te komen repeteren. Kledijcode: zwart / zwart  (zwart hemd of zwarte bloes, zwarte broek of rok, zwarte sokken, zwarte schoenen). We doen dit omdat er een fotograaf langskomt, dus op die manier ziet alles er piekfijn uit voor de foto!
  • We komen binnen langs het vroegere repetitielokaal van CATD te Absveldstraat 23.
  • Kom voldoende op voorhand, zodat we om 20.00u stipt kunnen beginnen repeteren
Voor vrijdag 29 december zelf zijn dit de praktische afspraken:
  • 17.30u: verzamelen, inspelen en stemmen in het repetitielokaal van Ter Dilft
  • 17.50u: iedereen zit klaar op het podium
  • 18.00u: korte repetitie van één uur om de belangrijkste passages nog eens door te nemen
  • 19.00u: iedereen verlaat het podium
  • 19.30u: deuren van de zaal gaan open ; het podium moet op dat moment leeg zijn
  • 20.00u: aanvang concert
Het programma ziet er als volgt uit ; steek de stukken dus op voorhand in de juiste volgorde!
  1. Also sprach Zarathustra
  2. The Planets – Jupiter
  3. Enigma Variation 9 – Nimrod
  4. Fagot Concerto in Bb K.V.191
  5. Superman
  6. Interstellar Suite
  7. John Williams Fantasy
  8. The Eve of the War
  9. Dynamite! - samen met het jeugdorkest
  10. Sleighride (bis)
De kledijcode voor het concert is gelukkig dezelfde als voor de generale repetitie, dus -zoals hierboven vermeld- hoe zwarter hoe beter. Zwarte schmink is toegestaan.

Op donderdag 28 december starten we om 09.00u met het klaarzetten van het podium (verhuis slagwerk, klaarzetten stoelen, pupiters, lichtjes, enz.). We hopen hiervoor op zo veel mogelijk helpende handen. Afspraak om 09.00u in het repetitielokaal van Ter Dilft. Na afloop van het concert verwachten we dat àlle muzikanten een handje toe te steken bij de opruim. Dan heeft iedereen eens rap gedaan met werken, voor de verandering!

Na het concert nemen we even pauze. De eerste repetitie van het tegen dan kersverse 2018 zal op 12 januari plaatsvinden. Er zal vanaf dan tot nader order weer gewoon elke vrijdagavond repetitie zijn in zaal Victory. Noteer ook alvast dat ons lenteconcert zal plaatsvinden op zaterdag 21 april.

Categorie: