Eindejaarsconcert 2019

Voor het eindejaarsconcert verbroedert Harmonieorkest Concordia et Amicitia Bornem VZW dit jaar met het Gemengd Koor Bornem. Samen brengen zij in de Bornemse schouwburg van Ter Dilft op zondag 22 december 2019 vanaf 19.30 u een gevarieerd programma: een mix van instrumentale muziek, sfeervolle kerstliedjes en mooie composities.

De beklijvende filmmuziek uit “Saving Private Ryan” en “Amistad” van Steven Spielberg en uit de animatiefilm “The Prince of Egypt” zal u ongetwijfeld ontroeren. Bij het traditionele “Amazing Grace” krijgt het koor begeleiding van Bart Van Troyen op doedelzak.

Voor de muzikale fijnproevers staat er een virtuoos solowerk voor altsaxofoon op het programma: “Rhapsody For Alto Saxophone” van André Waignein. Soliste is Bornems talent Joke Van lent, tevens dirigent van het O.L.V.P.-koor en professioneel saxofoniste. Verder zal het zuiderse pathos en de verleiding in “Danzón No. 2” van Arturo Márquez u zeker het hart verwarmen.

Met niet minder dan honderd uitvoerders op het podium belooft het alvast een onvergetelijke avond te worden! We hopen u er dan ook van harte te mogen verwelkomen.

Praktisch:
  • Zondag 22 december om 19.30u
  • Schouwburg Ter Dilft
  • VVK € 12 / ADK € 15 / -19j gratis
  • Tickets via Ter Dilft

Type:

TOP