Feestweekend Ter Dilft

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

 

Tijdens het feestweekend in het kader van de heropening van Ter Dilft zal ons dierbaar cultuurcentrum gedurende drie dagen lang het kloppende hart van de regio Klein Brabant zijn. Op 28, 29 en 30 april kunt u op de nieuwe site terecht voor een bruisend en voortdurend veranderend podium. Het volledige aanbod is gratis en voor iedereen.

Het feest barst los op zaterdag 28 april om 14.00u met De Hoogste Fanfare, een optreden van de Bornemse harmonies en fanfares, voor de gelegenheid verenigd in één orkest o.l.v. Griet Caluwaerts. Dit optreden zal plaatsvinden op het dak van Ter Dilft!

Ga daarna op ontdekking in en rond het nieuwe gebouw. Van kelder tot nok vind je een grote creatieve bedrijvigheid. Op tientallen plekken is er dans, muziek, woord, beeldende kunst en ambiance. Professionele kunstenaars, leerlingen en leerkrachten van de academies, artistiek talent uit de eigen regio, fanfares en harmonies… ze geven allemaal het beste van zichzelf.

Een unieke app leidt je door het nieuwe gebouw. Je komt op plaatsen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn. In de bib kan je een literaire tattoo laten zetten of je technische inzichten botvieren in de BibFabriek. Her en der worden creatieve workshops aangeboden.

De apotheose van de dag zijn de twee gratis avondconcerten. Daarna sluiten we de eerste dag feestend af met DJ Matizz


Praktisch:

  • Wat? De nieuwe site Ter Dilft wordt feestelijk in gebruik genomen. Zowel zaterdag 28/04, zondag 29/04 als maandag 30/04 kan je in en rond Ter Dilft terecht voor een uitgebreid programma van gratis activiteiten voor jong en oud. 
  • Waar? In en rond cultuurcentrum Ter Dilft, Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem. De Sint-Amandsesteenweg wordt telkens in de namiddag ter hoogte van Ter Dilft verkeersvrij gemaakt.
  • Wanneer? Zaterdag 28 april vanaf 14.00u t.e.m. maandag 30 april 2018
  • Parkeren? De parking van Ter Dilft wordt gebruikt voor activiteiten, dus parkeer je best op een van de randparkings (Breeven, Achterweidestraat, Kloosterstraat). Er zijn ook fietsparkings in de directe omgeving van Ter Dilft.
  • Openbaar vervoer? Je kan Ter Dilft vlot bereiken met de trein (station op 10 min. wandelafstand) of met de (bel)bus (er is een halte aan het cultuurcentrum).
  • Tickets? Alle activiteiten zijn gratis. Je hoeft dus vooraf geen tickets te kopen. Om veiligheidsredenen kan bij activiteiten met een gelimiteerd aantal toeschouwers de toegang geweigerd worden als de zaal volzet is.
  • Betalen? Aan de drank- en eetstands betaal je met FEEST-jetons die geldig zijn tijdens het ganse FEEST-weekend. De FEEST-jetons zijn beschikbaar vanaf zaterdag 14 uur.
  • Info? Het volledige FEEST-programma vind je in de FEEST-editie van Ter Dilft Nieuws. Voor extra info kan je terecht op www.terdilft.be of aan de centrale balie van Ter Dilft: 03 890 69 30 of info@terdilft.be.

Type:

Categorie:

TOP