De Hoogste Fanfare

Hallo muzikanten,

Eerst en vooral wensen we jullie van harte te danken voor jullie wekelijkse inzet tijdens onze talrijke repetities, waardoor we ons lenteconcert van vorige zaterdag een geslaagd evenement mochten noemen. Hopelijk blijven jullie ook de komende maanden nog met dezelfde ijver verder musiceren, want ons voorjaarsprogramma is nog lang niet afgerond. Ons eerstvolgende optreden vindt al binnen enkele dagen plaats. Op zaterdag 28 april treden we immers op tijdens het feestweekend van Ter Dilft: onder de noemer "de hoogste fanfare" zullen muzikanten van alle Bornemse blaasorkesten onder de gemeenschappelijke leiding van Griet Caluwaerts een mini-concertje brengen op het dak van Ter Dift, een eerste keer om 14.00u en een tweede keer om 20.00u.

Maar dat weten jullie uiteraard al langer dan vandaag. Hieronder zetten we nog eens alle praktische richtlijnen op een rijtje:

vrijdag 27 april 2018

19.00u - 21.00u

repetitie in “de polyva” *

zaterdag 28 april 2018

13.00u - 13.30u

repetitie in “de boxen” *

14.00u

eerste optreden

19.30u

verzamelen

20.00u

tweede optreden

* polyva = De nieuwe, trendy naam voor de "polyvalente zaal" van weleer.

* boxen = Ruimtes op de bovenverdieping van Ter Dilft ; staan aangeduid met pijlen.

Een kledijcode is er niet, dus "doe ne keer zot", zouden we durven zeggen (; tenzij je naam Kim Van Reeth is, dan is wit/zwart aangeraden). Er geldt op het dak van Ter Dilft weliswaar een verbod op het dragen van naaldhakken, hoge hielen en andere soorten schoeisel die de dakbedekking kunnen beschadigen. In het kader van het nummer "The Blues Brothers" wordt het dragen van een zonnebril wel sterk op prijs gesteld.

Ter info voor degenen die met de wagen komen: Op de parking van Ter Dilft kan men die zaterdag niet parkeren. De dichtstbijgelegen parkings zijn dus die van Het Breeven en die in de Achterweidestraat.

N.a.v. de reacties op ons briefje van enkele weken geleden staan hieronder de muzikanten die we zaterdag verwachten. Staat er een fout op het lijstje? Geef ons dan a.u.b. zo snel mogelijk een seintje!

14u

20u