Fotoquiz - deel 2

Beste leden,

Eerst en vooral wensen iedereen te bedanken die deelnam aan deel 1 van onze fotowedstrijd die begin vorige week van start ging. Ondertussen zijn we elf dagen verder, dus het is hoog tijd voor deel 2! Dit keer bezorgen we jullie een foto uit de oude doos van Nut & Vermaak.

1. Een foto uit de oude doos van Concordia et Amicitia - Ter Dilft
  2. Eentje van Nut & Vermaak
  3. Concordia & Amicitia - Kapelstraat
  4. Foto van het Instaporkest
  5. Kleuterfoto's van de huidige leden

We geven jullie nog even ter herinnering het reglement mee. Om niemand te bevoordelen splitsen we de competitie op in twee categorieën: eentje voor de 40-plussers en eentje voor de min 40-jarigen. In beide categorieën voorzien we een mooie prijs aan het einde van de quizperiode. De jury kan daarnaast eventueel nog een prijs voor "bijzondere bijdragen" uitreiken.

• De bedoeling is om zo veel mogelijk namen op de gezichten te plakken.
  • De juiste voornaam is twee punten.
  • De achternaam is één punt.
  • De bijnaam is één punt.
  • Voor een foute voornaam, achternaam of bijnaam trekken we één punt af! Schreiffautten zien we door de vingers!
  • Het juiste jaartal van de foto is één punt.
  • De juiste locatie is één punt.
  • Men heeft tien dagen de tijd om te antwoorden. Voor de eerste foto moeten de antwoorden dus uiterlijk binnen zijn op 26 mei.

In bijlage vinden jullie
  1. De tweede foto
  2. Een sjabloon waarop alle personen genummerd zijn
  3. Een antwoordformulier

Om deel te nemen volstaat het om het ingevuld formulier tijdig te versturen naar info@harmoniebornem.be of een papieren versie te bezorgen aan Pieter Pauwels (Grootheide 16) of Ivan Keppens (Heuvelstraat 1). We herhalen tevens onze oproep om voor de vijfde ronde, indien je wenst deel te nemen, een foto uit je kindertijd door te sturen (leeftijd ca. 5 à 7 jaar). Nadien plakken we alle foto's samen en kunnen we allemaal raden wie er op de foto's staat. Heb je trouwens nog ergens foto's liggen van de harmonie, uit de oude of nieuwe doos? Dan mag je die ook altijd bezorgen aan Ivan of Pieter. Indien je ze enkel op papier hebt zullen we ze inscannen en bezorgen we je ze daarna terug.

Alvast bedankt & succes!