Fotoquiz - deel 3

Beste leden,

Eerst en vooral onze excuses voor de vertraging die deze fotowedstrijd wegens omstandigheden heeft opgelopen. Bij deze is het dus meer dan hoog tijd voor de derde ronde! Zoals eerder aangekondigd betreft het deze keer een foto van Concordia & Amicitia - Alcazar.

Ter herinnering herhalen we het reglement nog eens. Om niemand te bevoordelen splitsen we de competitie op in twee categorieën: eentje voor de 40-plussers en eentje voor de min 40-jarigen. In beide categorieën voorzien we een mooie prijs aan het einde van de quizperiode. De jury kan daarnaast eventueel nog een prijs voor "bijzondere bijdragen" uitreiken.

• De bedoeling is om zo veel mogelijk namen op de gezichten te plakken.
  • De juiste voornaam is twee punten.
  • De achternaam is één punt.
  • De bijnaam is één punt.
  • Voor een foute voornaam, achternaam of bijnaam trekken we één punt af! Schreiffautten zien we door de vingers!
  • Het juiste jaartal van de foto is één punt.
  • De juiste locatie is één punt.

In bijlage vinden jullie
  1. De tweede foto
  2. Een sjabloon waarop alle personen genummerd zijn
  3. Een antwoordformulier

Om deel te nemen volstaat het om het ingevuld formulier te versturen naar info@harmoniebornem.be of een papieren versie te bezorgen aan Pieter Pauwels (Grootheide 16) of Ivan Keppens (Heuvelstraat 1). Wie nog wenst deel te nemen aan de vorige twee edities kan dit nog steeds doen ; jullie vinden ze respectivelijk op deze en op deze pagina.

Alvast bedankt & succes!