Here Comes the Sun

Op zondag 23 juni 2019 brengt het Gemengd Koor Bornem om 15.00u een concertje in de Sint-Vincentius a Paulokerk van Branst. Onder leiding van Ann Janssens zullen we jullie meevoeren met prachtige liederen over zon en liefde. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door Griet Caluwaerts en An Overath. Zangsolo en duet door Jan Van den Bossche en Ann Janssens.

Na het concert kun je nog genieten van een drankje aan democratische prijs.

Dit vierstemmig koor telt meer dan vijftig enthousiaste leden die wekelijks repeteren op maandagavond van 19.30u tot 21.30u in het Gildenhuis op het Kardinaal Cardijnplein te Bornem.

Alle muzikale genres komen aan bod: klassiek, pop, filmmuziek, musical, kleinkunst,... De koorleden werken steeds naar een concert toe. Met soms een koordag, uitstap of etentje versterken wij ons samen-koor-gevoel. Als jij ook zangkriebels hebt, in een fijne vriendengroep van allerlei leeftijden, samen wil zingen, kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen. Zingen in een koor geeftje energie, ontspanning, zelfvertrouwen en warm sociaal contact. Geef jezelf een muzikaal cadeau en kom eens langs.

Bij de start van het nieuw zangseizoen op maandag 2 september 2019 is iedereen van harte welkom op de open repetitie!

Meer inlichtingen zijn verbrijgbaar bij Fons Fransen

Type: