Page

Percussie in de spotlight!

Op zondag 27 juni en zaterdag 10 juli kan je in respectievelijk zaal De Kampanje in Londerzeel en de kerk van Leut in Maasmechelen terecht voor een concertje van The Bird Collective, waarbij percussionisten Jens De Pauw en Pieter Vincken, beiden student aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, in de schijnwerpers staan. Jens, die in het verleden al meermaals onze percussie-sectie kwam versterken, is tevens de neef van onze voorzitter Freddy en van de dirigent van ons jeugdorkest Stephanie!

We wensen iedereen dan ook dit concertje aan te bevelen aan al onze leden en sympathisanten. In het kader van de coronamaatregelen is een reservatie verplicht. Dat kan via deze Facebook-pagina of via een mailtje aan the.bird.collective@outlook.be.

We gaan weer van start!

Binnenkort kunnen we onze repetities eindelijk hervatten! En daarvoor zijn we steeds op zoek naar nieuwe muzikanten.

Iedereen welkom!

Solistenconcert AMWD op 23 mei 2021

Op zaterdag 23 mei 2021 organiseert de Academie voor muziek, woord en dans Bornem een solistenconcert, waar ook onze Evelien Van Onckelen en Thijs Augustinus aan deelnemen.

Je kan het concert live volgen via

Veel succes allebei!