Kloosterheide Kermis 2019

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

Van vrijdag 24 t.e.m. maandag 27 mei 2019 kunt u aan de Sint-Bernardusabdij in Bornem terecht voor het grote feest dat we Kloosterheide Kermis noemen. Na als de vorige jaren zijn de muzikanten van Het Bornems Harmonieorkest en van de Koninklijke Harmonie Concordia et Amicitia Ter Dilft opnieuw van de muziakel partij ; deze keer zullen we er optreden op zondag 26 mei. Om 17u gaan we van start met een kort wandelconcert doorheen de Kloosterstraat en nadien volgen er nog enkele sfeernummers aan de dranktent.

Kortom, weer of geen weer, er liggen daar alvast dolle tijden in het verschiet! Top-attracties als het viskraam, het grijpkraam, Louis Hot Dog, 't schietkraam en het smoutebollenkraam hebben alvast hun aanwezigheid bevestigd! En wie weet wat we nog allemaal mogen verwachten? Mogen we terug hoop koesteren op de komst van de botsottoos en zelfs op die van de rups!?

We nodigen alvast al onze leden en sympathisanten uit om die zondagavond 26 mei om 17.00u naar't klooster af te zakken om er hun favoriete muzikanten aan het werk te zien. En ook op de andere data valt er steeds wel iets te beleven. Op vrijdag is de dranktent al geopend om 17.30u voor een heuse After Work Party. 's Anderendaags wordt om 16.00u de inmiddels 47e editie van de jaarmarkt voor huisdieren en pluimvee voor geopend verklaard. 's Avonds is het dan weer de beurt aan Mike Dreamer, met zijn live optreden om 21.00u. Op maandag valt er om 17.30u allerlei lekkers te rapen tijdens de snoepenworp en wordt de kermis 's avonds sappig afgesloten af met de traditionele afzuip. Alle vaten dienen die avond geledigd en alle smoutebollen gepeuzeld!

U merkt het... té veel redenen om niét te komen. Onze trouwste groupies verwachten we zaterdag om 17.00u ter hoogte van Kloosterstraat nr. 14 om er achter onze muzikanten aan te dartelen richting abdij. We stellen ons op in rotten van drie!

Tot dan!

Type: