Laatste repetities lenteconcert 2019

Hallo muzikanten,

Na onze meer dan geslaagde play-in van vorig weekend is nu de laatste rechte lijn ingezet in de aanloop naar ons lenteconcert van zaterdag 27 april 2018 om 19.30u in de O.L.V. Hemelvaartkerk van Mariekerke. Het zal snel gaan, want er staan nog maar welgeteld vijf repetities op de planning:

• vrijdag 5 april: repetitie van 20.00u tot 22.00u in zaal Victory
  • vrijdag 12 april: repetitie van 20.00u tot 22.00u in zaal Victory
  • vrijdag 19 april: repetitie van 20.00u tot 22.00u in zaal Victory
  • (paas)maandag 22 april: extra repetitie van 20.00u tot 22.00u in zaal Victory
  • vrijdag 26 april: generale repetitie van 20.00u tot 22.30u in de O.L.V. Hemelvaartkerk te Mariekerke

We geven jullie ook al meteen de timing mee voor het concert zelf:

• 17.45u: Verzamelen in de kerk van Mariekerke.
  • 18.00u: We nemen nog een laatste keer de belangrijkste passages door.
  • 19.00u: Einde van deze laatste kleine repetitie.
  • 19.30u: Aanvang van het concert.

Het betreft een concert zonder pauze. Wat staat ons na het concert nog te wachten? Naast de activiteiten die al in onze rondvraag van begin februari werden vermeld zijn er nog twee nieuwe activiteiten op onze planning verschenen. Hieronder geven we jullie het volledige overzicht.

• 30/04 Meiavondviering met muzikale rondgang in Bornem centrum vanaf 17.00u.
  • 26/05 Opluisteren Kloosterheide kermis op zondag om 17.00u.
  • 02/06 Opluisteren processie in Weert om 10.00u.
  • 08/06 Opluisteren officiële opening Palingfestival, om 11.00u in Mariekerke.
  • 15/06 Opluisteren opendeurdag O.L.V.P. i.s.m. het instaporkest, 15.00u tot 16.00u.
  • 25/08 Zomers concertje in zaal De Club met nadien een lekkere barbecue.

Wat de laatste twee (nieuwe) activiteiten betreft: Het optreden tijdens de opendeurdag van de O.L.V.P. lagere school op 15 juni is een mooie gelegenheid om onze harmonie in de kijker te zetten voor potentiële nieuwe muzikantjes. De vraag om op treden was aanvankelijk aan het instaporkest gericht, maar aangezien vele muzikanten van het instaporkest  op dat moment in de examenperiode zitten hebben we besloten om dit uit te breiden naar het groot orkest. Daarnaast organiseren we, n.a.v. het succes van ons concertje bij Club 3 vorig jaar en van onze barbecue in't Fort, dit jaar de combinatie van beide activiteiten: een zomerse concertbarbecue in zaal De Club op 25 augustus (exacte tijdstip van aanvang nog te bepalen)!

Aangezien deze activiteiten nog niet in onze oorspronkelijke rondvraag waren opgenomen vragen we aan alle muzikanten om ons nog via dit formuliertje voor beide activiteiten door te geven of je wel of niet aanwezig zult zijn: https://www.harmoniebornem.be/web/deelname-activiteiten-voorjaar-2019

Bedankt & tot op onze repetities!