Lenteconcert 2019

Praktische info voor onze muzikanten staat op deze pagina.

Na drie succesvolle edities zal er in 2019 opnieuw een gezamenlijk lenteconcert van K.H. Concordia et Amicitia - Ter Dilft en Het Bornems Harmonieorkest plaatsvinden. U bent dan ook van harte welkom op zaterdag 27 april om 19.30u in de O.L.V. Hemelvaartkerk te Mariekerke, Bornem.

Met als thema "Concert aan de Schelde" brengen de muzikanten die avond composities met water en vissers als inspiratiebron, gaande van "De Swingende Visser", een zwierige interpretatie van Het Loze Vissertje van bekend Mariekerks componist Marcel De Boeck, tot modernere muziekstukken van o.a. Johan de Meij en van de Limburger Bert Appermont, die eind maart nog het genoegen had ons orkest te dirigeren tijdens een play-in, waaraan meer dan zestig muzikanten deelnamen.

Als kers op de muzikale taart zal Remko Van Damme, artistieke duizendpoot en geen onbekend gezicht voor horeca-minnende Bornemmenaars, de presentatie van het concert verzorgen en er u tevens vergasten op enkele liederen van Wannes Van de Velde. Dit alles in het prachtige kader van de Mariekerkse oever van de Schelde. Het is haast te mooi om waar te zijn! We heten dan ook al onze sympathisanten uit om die avond met ons mee te genieten van een onvergetelijke muzikale avond. Hopelijk tot dan!

Praktisch:

• Wanneer? zaterdag 27 april 2019