Palingfestival 2019: Medewerkers gezocht!

Beste leden,

Net als de vorige jaren nemen wij met ons orkest opnieuw deel aan het Palingfestival te Mariekerke. Concreet komt het er op neer dat we zo veel mogelijk kandidaten nodig hebben die tijdens het Pinksterweekend (za 8 - ma 10 juni) één of meerdere dagen kunnen gaan helpen met opdienen, afruimen, paling snijden, nachtwacht, ... Traditioneel zijn vooral opdieners zeer gegeerd. Ook vòòr en nà dat weekend zijn er helpende handen nodig voor de opbouw en afbraak van de tent.

In de bijlage onderaan dit bericht vinden jullie een inschrijvingsformulier met daarin een overzicht van alle mogelijke functies. Wij vragen dat alle vrijwilligers dit formulier ten laatste op vrijdag 26 april bezorgen aan Pieter Pauwels (na de repetities) of aan André Van Troyen (Barelveldweg 139), of om telefonisch contact op te nemen (03 889 35 55). Het formulier kan ook ingevuld worden na de repetities en je kunt je deelname ook via e-mail kenbaar maken aan info@harmoniebornem.be.

Stuur het formulier niét rechtstreeks naar de organisatie van het Palingfestival, want dan telt dit niet mee voor onze harmonie!

Graag vermelden we nog even dat het Palingfestival één van onze belangrijkste bronnen van inkomsten is zonder dewelke onze vereniging het financieel zeer moeilijk zou krijgen. Het is dan ook heel belangrijk dat wij dit jaar en in de toekomst op voldoende bereidwillige leden kunnen blijven rekenen die op het Palingfestival een handje willen toesteken.

Alvast bedankt aan alle kandidaten!