Meiavond 2018

Beste leden,

April 2018 is voor onze muzikanten beslist een drukke maand. Met het lenteconcert van zaterdag 21 april en het opluisteren van de heropening van Ter Dilft op zaterdag 28 april zouden we haast vergeten dat er eind april nog een derde activiteit op de planning staat. Op maandag 30 april vieren we immers naar goeie gewoonte Meiavond”, waarbij we een serenade brengen aan de vertegenwoordigers van onze pastorale zone (met of zonder pastoor ; dat blijft tegenwoordig tot op de laatste minuut spannend afwachten!) en op bezoek gaan bij enkele bevriende herbergiers.

We verzamelen die avond om 16.30u in 't Gemak, waar we rond 17.00u vertrekken met marsmuziek. Het kan eventueel een klein beetje later worden, maar probeer er alsnog zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn, dan kunnen we daar eventueel nog enkele deuntjes spelen en zeker op tijd vertrekken.

Na de serenade en de rondgang bij enkele herbergiers op het Kardinaal Cardijnplein genieten we in Het Land van Bornem van een lekker avondmaal.

Samengevat ziet de avond er als volgt uit:

16.30u

Samenkomst in café 't Gemak.

17.15u

19.45u

Muzikale rondgang in 't centrum, inclusief een serenade om 18.30u aan vertegenwoordigers van de pastorale zone Bornem – Sint-Amands. Nadien gaan we nog samen met hen iets drinken in’t laatste café van de avond.

20.00u

Avondmaal in Het Land van Bornem.

Om te nemen is het noodzakelijk dat je inschrijft met dit formulier. Alternatief vult u het strookje in de bijlage in (zie onderaan deze pagina). Deelnemen kost  € 15 per persoon voor leden en € 18 per persoon voor niet-leden ; kinderen t.e.m. 12 jaar betalen € 8. Op het menu staat eerst en vooral een tomatensoepje, daarna is er voor het hoofgerecht keuze uit vispannetje met puree en een koninginnenhapje met frietjes. Als dessert volgt er tenslotte een bavarois.

Vul duidelijk in met hoeveel personen je deelneemt en welke hoofdgerechten iedereen zal eten. Strookjes afgeven aan Eric Tourné, Aloïs Peeters of André Van Troyen (Breevendreef 62, Breevendreef 59, Barelveldweg 139). Betaling geef je cash af samen met het strookje of regel je persoonlijk met je penningmeester.

Inschrijven kan tot en met woensdag 25 april.

Hopelijk tot dan allemaal!

Categorie: