Meiavond 2019

Beste leden,

Naar goede jaarlijkse gewoonte vieren we ook dit jaar op 30 april het feest van “Meiavond”, waarbij we een serenade brengen aan de vertegenwoordigers van onze pastorale zone en op bezoek gaan bij enkele bevriende herbergiers. We verzamelen die dinsdagavond om 17.00u in café Belle Vue, waar we rond 17.30u vertrekken met marsmuziek. Het kan eventueel een klein beetje later worden, maar probeer er alsnog zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn.

Na de serenade en de rondgang bij enkele herbergiers op het Kardinaal Cardijnplein genieten we in zaal De Club van een lekker avondmaal.

Samengevat ziet de avond er als volgt uit:

17.00u

Samenkomst in café Belle Vue

17.30u

19.30u

Muzikale rondgang in 't centrum, inclusief een serenade om 18.30u aan vertegenwoordigers van de pastorale zone Bornem – Sint-Amands. Nadien gaan we nog samen met hen iets drinken in’t laatste café van de avond.

19.30u

Avondmaal in zaal De Club. Na de maaltijd amuseren we ons nog met een quiz en enkele leuke volksspelletjes!

Om te nemen is het noodzakelijk dat je inschrijft. Deelnemen kost  € 17 per persoon voor muzikanten en € 20 per persoon voor niet-muzikanten ; kinderen t.e.m. 12 jaar betalen € 8. Op het menu staat eerst en vooral een niet nader gedefinieerd soepje, daarna is er voor het hoofgerecht keuze uit stoofvlees of vol-au-vent, allebei met frietjes. Nadien volgt er ook nog een verrassingsdessert!

Vul duidelijk in met hoeveel personen je deelneemt en welke hoofdgerechten iedereen zal eten. Strookjes afgeven aan Eric Tourné, Aloïs Peeters of André Van Troyen (Breevendreef 62, Breevendreef 59, Barelveldweg 139). Betaling geef je cash af samen met het strookje of regel je persoonlijk met je penningmeester.

Inschrijven kan tot en met donderdag 25 april.

Hopelijk tot dan allemaal!