Officiële opening Kloosterheide Kermis

Waarde muzikanten,

Zoals jullie allemaal weten zorgen we met ons orkest nu vrijdag 25 mei 2018 voor de muzikale omkadering van de opening van Kloosterheide Kermis. Hieronder vinden jullie alle praktische gegevens:

• 18.45u: Verzamelen in de Kloosterstraat ter hoogte van huisnummer 14 (liefhebbers van een drankje op voorhand zijn vanaf 18.00u welkom in café Het Wiel).
  • 19.00u: We begeven ons met marsmuziek richting kermis. Marsenboekje niet vergeten!
  • Daar aangekomen zullen we één of twee keer (afhankelijk van het weer) ongeveer een half uurtje optreden met de boekjes van The Melody Makers, die ter plekke worden uitgedeeld.
  • Dit optreden gebeurt al zittend. Muzikanten die dus niet goed te been zijn kunnen rechtstreeks naar de kermis komen om er alsnog mee te spelen zonder te moeten marcheren.
  • Kledijcode: kermistenue

Hieronder vinden jullie de lijst van alle muzikanten die hun deelname aan deze activiteit hadden bevestigd. Sta je niet op de lijst, maar kom je toch? Des te beter! Sta je op de lijst, maar kom je niet? Geef dan zo snel mogelijk een seintje!

Augustinus Thijs

Pauwels Pieter

t'Jampens Patricia

Daelemans Freddy

Peeters Aloïs

Tourné Eric

De Pooter Hannah

Peeters Luc

Van Meulder Johan

De Schepper Rik

Quintelier Ellen

Van Troyen Dirk

Foubert Ferdy (onder voorbehoud)

Segers Stefaan

Van Troyen Kris

Keppens Ivan

Spiessens Constant

Wilmaers Jan

Kerremans Katrien

Daarnaast waren er nog enkele mensen die "het nog niet goed wisten". Hieronder een overzicht ter jullie herinnering. Graag een seintje of jullie er wel of niet bij zullen zijn.

• Matthias De Schryver: "Kloosterkermis zal ik mijn uiterste best doen om bij te wonen". (21/03/2018)
  • Johny Van de Vijver: "Kloosterheide Kermis : waarschijnlijk wel, later te bevestigen". (21/03/2018)
  • Leon Meys: "Voor de activiteiten vanaf mei kan ik nu nog geen antwoord geven". (30/03/2018)
  • Kim Van Reeth: "Kloosterheide Kermis : nog niet zeker, hangt van mijn business trips af". (30/03/2018)

Tot slot geven we jullie hieronder nog eens wat er na de kermis overblijft van ons voorjaarsprogramma.

Vrijdag 1 juni

Zondag 3 juni

10.00u - 12.00u

Opluisteren Processie Weert

Verzamelen aan kerk Weert

Vrijdag 8 juni

Vrijdag 15 juni

Zondag 17 juni

10.30u - 12.00u

Concert Lustrumfeest Club 3

Zaal De Club

Alvast bedankt en tot op de kermis!

Categorie: