Opening Palingfestival Mariekerke

Beste vrienden muzikanten,

Zoals ondertussen iedereen hopelijk heeft opgevangen zullen wij komende zaterdag 8 juni zorgen voor de muzikale omkadering van de officiële opening van het Palingfestival in Mariekerke. Hieronder vinden jullie de praktische richtlijnen voor deze activiteit:

• We verzamelen die ochtend om 10.45u aan de Basisschool De Kinderplaneet (Jan Hammeneckerstraat 99).
  • Om 10.55u stellen we ons op straat op, waar we om 11.00u stipt met marsmuziek vertrekken richting palingtent op het Kouterplein.
  • Daar zullen we tijdens de officiële plechtigheid nog een mars en het wereldberoemde Mariekerkse Palinglied spelen ("Aan de Oever van de Schelde").

Vergeet dus zeker het marsenboekje niet! Een kledijcode is er niet, al is een palingkleurig kostuum met een groen accent sterk aan te bevelen (of een groen kostuum met paling-accent). Hieronder een overzicht van de muzikanten die hun aanwezigheid bevestigd hebben. Sla meteen alarm indien je naam op de lijst staat en je er niet kunt geraken, want het is niet dat we muzikanten op overschot hebben… Sta je niet op het lijstje maar kom je toch? Prachtig!

De Schepper Rik

De Schryver Matthias

Doms Alfons

Foubert Ferdy

Keppens Ivan

Pauwels Pieter

Peeters Aloïs

Raes Karin

Spiessens Constant

Tourné Eric

Van Meulder Johan

Van Troyen Kris

Wilmaers Jan

Wat staat er daarna nog op onze muzikale kalender? Hieronder nog even een bondige herinnering!

Zaterdag 8 juni

Zomerse concertbarbecue
(onder voorbehoud)

Zaal De Club

Alvast bedankt en tot op de repetitie!