Processie Weert 2018

Hallo muzikanten,

Traditiegetrouw zullen we ook dit jaar zorgen voor enkele sfeervolle processiemarsen tijdens de jaarlijkse processie in Weert, die komende zondag 3 juni zal plaatsvinden vanaf ca. 10.00u. Hieronder vinden jullie de praktische afspraken.

• 9.45u: Afspraak aan de kerk van Weert
  • De processie wordt opgesteld na de mis van 9.30u die omstreeks 10.00u afgelopen zal zijn. Bij slecht weer zullen we aan het einde van de mis in de kerk zelf spelen.
  • Partituren worden ter plaatse uitgedeeld, maar breng best een marsenboekje mee om de partituren stevig op de pupiter te kunnen plaatsen.
  • Kledijcode: wit hemd, zwarte broek.

Hieronder een overzicht van de muzikanten die hun aanwezigheid bevestigd hebben. Sla meteen alarm indien je naam op de lijst staat en je er niet kunt geraken. Bedankt!

Augustinus Thijs

Foubert Ferdy (onder voorbehoud)

Segers Stefaan

Daelemans Freddy

Keppens Ivan

Tourné Eric

De Schepper Rik

Kerremans Katrien

Van Meulder Johan

De Schryver Matthias

Pauwels Pieter

Van Troyen Dirk

Demont Andries

Peeters Aloïs

Van Troyen Kris

Tot slot zetten we nog eens alles op een rijtje tot aan ons concert van zondag 17 juni 2018. Merk op dat er in het vorige briefje een foutje was geslopen m.b.t. de tijdstippen van repetities. Voor alle duidelijkheid: we repeteren nog steeds elke vrijdagavond van 20.00u tot 22.00u!

Vrijdag 1 juni

Zondag 3 juni

10.00u - 12.00u

Opluisteren Processie Weert

9.45u aan kerk Weert

Vrijdag 8 juni

Vrijdag 15 juni

Zondag 17 juni

10.30u - 12.30u

Concert Lustrumfeest Club 3

Zaal De Club

Alvast bedankt en tot vrijdag!