Play-In met Bert Appermont

Op zondag 31 maart 2019 organiseren de harmonies van Bornem centrum een play-in onder de begeleiding van de internationaal gerenommeerde componist-dirigent Bert Appermont! Speel je een instrument uit de HaFaBra-wereld en heb je minstens het niveau 3.3 (= M3 of vergelijkbaar)? Dan ben je welkom om samen met ons een muzikaal onvergetelijke dag te beleven! Deelname is volledig gratis, maar we vragen wel om je in te schrijven, zodat we op voorhand een degelijk zicht hebben op het aantal deelnemers en de bezetting.

Praktisch:
  • Wanneer? Zondag 31 maart 2019 van 10u tot 17u
  • Waar? Zaal De Club, Stationsstraat 28, 2880 Bornem
  • Wie? Alle HaFaBra-muzikanten van niveau 3.3 (=M3) of hoger. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
  • Kostprijs? Deelname is volledig gratis!
  • Middagmaal? Een eenvoudige broodmaaltijd is voorzien voor alle deelnemers
  • Repertoire?
  • Programma?
    • 10.00u - 12.00u: Repetitie
    • 12.00u - 13.00u: Middagmaal
    • 13.00u - 16.00u: Repetitie met pauze
    • 16.30u: Afsluitend toonmoment voor publiek
  • Inschrijven? ... is verplicht indien je wenst deel te nemen. Doe het zo snel mogelijk via deze link!
  • Parking? Aan zaal De Club is zo goed als geen parkeerplaats. Er zijn vlakbij wel talloze grote parkings gelegen:
    • Kardinaal Cardijnplein
    • Parking gemeentehuis Bornem (Hemelhof), Hingenesteenweg 13