Aperitiefconcert lustrum Club 3: Praktische info

Hallo muzikanten,

Komend weekend vindt onze laatste activiteit van het voorjaar van 2018 plaats: het aperitiefconcertje op zondag 17 juni 2018 in het kader van de tiende verjaardag van Club 3. Hieronder vinden jullie alle praktische gegevens voor die dag.

• vrijdag 15 juni: generale repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • zondag 17 juni: aperitiefconcert in zaal De Club (Stationsstraat 28 in Bornem)
    • 10.30u: verzamelen, inspelen & stemmen
    • 11.30u: aanvang concert
    • 12.30u: einde
  • Bij mooi weer zal dit concertje in de tuin plaatsvinden, bij slecht weer in de feestzaal.
  • kledij: na de repetitie van vrijdag 8 juni ll. hebben de aanwezige dames besloten dat we zullen optreden in zwart-zwart-zwart-rood, m.a.w.
    • zwart hemd of zwarte bloes
    • zwarte broek of rok
    • zwarte sokken & zwarte (of toch hele donkere) schoenen
    • rood accent voor de dames

Wat staat er ons na het aperitiefconcert te wachten? We blijven alleszins geen dikke twee maand bij de muzikale pakken neerzitten. Integendeel, we gaan meteen van start met de repetities ter voorbereiding van ons eindejaarsconcert van zondag 23 december 2018. Daarnaast plannen we deze zomer nog een activiteit, maar daarover volgt later meer nieuws. Voorlopig is dit onze planning voor de rest dit jaar:

• vrijdag 22 juni: repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • vrijdag 29 juni: repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • vrijdagen 6 juli t.e.m. 17 augustus: geen repetitie (zomerstop)
  • vrijdag 24 augustus: eerste repetitie najaar 2018
  • vrijdagen 31 augustus t.e.m. 21 december: repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • zaterdag 22 en zondag 23 september: eetfestijn in zaal Kloosterheide
  • zaterdag 10 november: opluisteren dodenhulde gemeente Bornem om 19.30u
  • zaterdag 17 november 9.45u - zondag 18 november 19.00u: Sint-Ceciliafeest
  • zondag 18 november: eucharistieviering overleden leden & Te Deum om 11.00u
  • zondag 9 december: deelname aan de kerstmarkt op het Kardinaal Cardijnplein
  • zondag 23 december: eindejaarsconcert in de schouwburg van Ter Dilft om 19.30u

In de aanloop naar het eindejaarsconcert zullen we nog enkele extra en/of partiële repetities vastleggen.

Tenslotte hebben we, omdat we het stilaan beu zijn om altijd dezelfde drie marsen te moeten spelen, besloten om de marsenboekjes een serieuze update te geven. Daarom willen we iedereen vragen om het marsenboekje in te leveren na de repetitie van komende vrijdag 15 juni of na het aperitiefconcert van zondag 17 juni. Ben je op geen van beide gelegenheden aanwezig? Bezorg dan zo snel mogelijk je marsenboekje aan iemand van het bestuur.

Alvast bedankt voor jullie positieve medewerking & tot op de repetitie!
Het secretariaat