Praktische info eindejaarsconcert 2019

Hallo muzikanten,

Van't weekend is het zover: we spelen een prachtig eindejaarsconcert voor wat nu reeds een bomvolle schouwburg belooft te worden (er zijn momenteel al ca. 470 kaarten de deur uit). Hieronder vinden jullie alle praktische richtlijnen voor komend weekend.

• vanavond vrijdag 20 december: laatste repetitie
    • Zoals eerder aangekondigd zal deze repetitie van start gaan om 20.00 u in "Zaal 1" van Ter Dilft (het voormalige auditorium).
    • We komen die avond binnen via de hoofdingang van Ter Dilft (aan het Cultuurcafé, Sint-Amandsesteenweg 41).
    • Zaal 1 vind je door in de grote inkomhal bovenaan de trap naar links te gaan.

• zondag 22 december
    • 17.00u: verzamelen in het vroegere repetitielokaal van Ter Dilft waar we meteen de instrumenten inspelen
    • 17.15u: aanvang "raccord", een korte repetitie om de belangrijkste passages door te nemen (het koor gaat hier al wat vroeger mee van start)
    • 18.45u: geen muzikanten meer op het podium ; in de coulissen krijgen jullie allemaal een boterhammetje (of zelfs twee!)
    • 19.00u: deuren van de schouwburg gaan open voor het publiek
    • 19.30u: aanvang concert
    • kledij: volledig in't zwart met optioneel een rood accent (een "stoeferke", een bloem, ...)
    • belangrijk: de bedoeling is dat we reeds om 17.15u in tenue zijn, want er komt tijdens onze voorbereidingen een fotograaf langs voor een mooie groepsfoto

Wat staat er na het concert te wachten? Eerst en vooral een korte periode van welverdiende rust! We zullen dan ook niét repeteren op vrijdagen 27 december en 3 januari. We geven jullie alvast de belangrijkste hoogtepunten mee van 2020.

• vrijdag 10 januari: eerste repetitie met aansluitend een bescheiden nieuwjaarsreceptie
    • 20.00 u: aanvang repetitie
    • 21.00 u: aanvang receptie
  • zaterdag 15 februari: "Black in Concert", een concert van ons instaporkest om 18.30 u in de podiumzaal van de Bornemse muziekacademie