Repetitie 3 mei 2019

Hallo muzikanten,

Eerst en vooral willen we jullie allemaal nog eens dubbel en dik bedanken voor jullie medewerking aan ons lenteconcert van vorig weekend. Na afloop hoorden we vanuit het publiek niets dan positieve commentaren, dus dat betekent dat we van een meer dan geslaagd optreden mogen spreken!

Nu het concert achter de rug is betekent dat gelukkig nog niet dat we nu gedaan hebben met spelen. Integendeel, er staan nog een heleboel activiteiten voor de deur! Dat betekent dan ook meteen dat er komende vrijdag 3 mei 2019 wel degelijk een repetitie op het programma staat en dat we dus gewoon blijven doorgaan met onze wekelijkse repetities (inclusief de vrijdag na O.L.H. Hemelvaart en die van het Pinksterweekend). De enige uitzondering is vrijdag 31 mei ; we hebben in overleg met bestuur en dirigent beslist om die avond niet te repeteren omdat we rond eind mei, begin juni quasi wekelijks optreden. We geven jullie nog snel even het volledige overzicht mee:

• 30/04 Vanavond dus! Meiavondviering met muzikale rondgang in Bornem centrum ;  afspraak om 17.00u in café Belle Vue.
  • 26/05 Opluisteren Kloosterheide Kermis op zondag om 17.00u.
  • 02/06 Opluisteren processie in Weert om 10.00u.
  • 08/06 Opluisteren officiële opening Palingfestival, om 11.00u in Mariekerke.
  • 15/06 Opluisteren opendeurdag O.L.V.P. i.s.m. het instaporkest, 15.00u tot 16.00u.
  • 25/08 onder voorbehoud: Zomers namiddagconcertje in zaal De Club met nadien een lekkere barbecue als avondmaal.

We zien elkaar dus straks voor het Meiavondfeest en vervolgens vrijdag op wat hopelijk alweer een fijne repetitie mag worden.

Tot dan!