Slotconcert muziekkamp 2018

Beste leden,

Met dit briefje willen we jullie graag uitnodigen op het slotconcert van het muziekkamp van ons instaporkest. Onze jeugdige muzikanten maken van 1 t.e.m. 7 juli de gemeente Bilzen onveilig, samen met hun muzikale vrienden uit Leopoldsburg, Tessenderlo en Wommelgem.

Vorig jaar eindigde het kamp in Bornem, dus dit jaar organiseren we het slotconcert nog eens bij de collega’s, meerbepaald in Tessenderlo (jaja, dat is in "De verre Limburg"). Concreet wil dat zeggen...

Slotconcert Muziekkamp 2018:
Waar? OC De Kriekel, Sint-Jozefsplein 2, 3980 Tessenderlo
Wanneer? Zaterdag 7 juli om 14.00u (deuren: 13.30u)
Toegang: gratis

We nodigen al onze leden en sympathisanten vriendelijk uit om dit concert bij te wonen. Na afloop van het slotconcert is er de mogelijkheid om "op't groot scherm" de kwartfinale van het WK Voetbal te bekijken ; als de Belgen nog twee keer winnen zullen ze de hoofdrol spelen in die match, dus we duimen volop mee! En tijdens die match zijn er hamburgers, hotdogs en braadworsten te krijgen. Indien je wenst mee te smullen is het wel noodzakelijk dat je je inschrijft d.m.v. het inschrijvingsformulier in de bijlage onderaan deze pagina.

O ja, en we zijn ook nog op zoek naar enkele bereidwillige zielen die na afloop van deze gezellige namiddag mee de lokalen willen helpen poetsen. Kandidaten mogen zich aanmelden bij Hannah De Pooter (0473 50 95 30 - hannahdepooter@gmail.com).