Startschot repetities eindejaarsconcert 2018

Beste muzikanten,

Alvast gefeliciteerd met jullie inzet voor het aperitiefconcert van vorige zondag. Het was een bijzonder geslaagd optreden en ook het publiek was enorm enthousiast. We hopen dan ook dat jullie met minstens even veel enthousiasme staan te springen om van start te gaan met de repetities ter voorbereiding van ons eindejaarsconcert van zondag 23 december om 19.30u in de schouwburg van Ter Dilft.

Zoals al enkele keren werd meegedeeld zullen we nog twee keer repeteren voor we onze traditionele zomerse pauze nemen. Vanavond, vrijdag 22 juni 2018, geven we alvast het startschot met een fijne repetitie om 20.00u in zaal Victory. Het programma voor het concert ligt nog lang niet vast. Daarom willen we vanavond enkele stukken uitproberen en mag iedereen haar/zijn mening ventileren over wat er op de pupiter staat. Het uitproberen van nieuwe stukken heeft uiteraard enkel zin indien we zo voltallig mogelijk kunnen repeteren. We hopen dus dat jullie vanavond massaal naar de repetitie afzakken. Rekening houdende met de muzikanten die ons een seintje gaven dat ze er vanavond helaas niet bij kunnen zijn en degenen die op vrijdag onbeschikbaar zijn verwachten we vanavond 35 muzikanten, dus onze dirigent koestert alvast hooggespannen verwachtingen.

De mensen die vanavond voor 35 muzikanten stoelen klaarzetten, alsook degenen die straks nog in zeven haasten voor diezelfde 35 muzikanten partituren mogen gaan kopiëren staan alvast hartstochtelijk te popelen, smachtend naar uur acht! Straks is het dus aan jullie om op die stoelen plaats te nemen! Aan de muzikanten die nog steeds hun marsenboekje niet hebben ingeleverd: dit kan enkel nog vanavond of volgende week vrijdag. Indien het niet lukt om nog een repetitie bij te wonen herhalen we nog eens onze oproep om het zo snel mogelijk aan iemand van het bestuur te bezorgen. In de loop van de maand juli zullen we de partituren in de boekjes vernieuwen, dus wacht er zeker niet te lang mee!

Hieronder vinden jullie ter herinnering nog eens het overzicht van onze kalender tot eind dit jaar. Er staat ook nog een zomerse activiteit gepland ; hierover volgt meer nieuws tegen eind volgende week!

• vrijdag 22 juni: repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • vrijdag 29 juni: repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • vrijdagen 6 juli t.e.m. 17 augustus: geen repetitie (zomerstop)
  • vrijdag 24 augustus: eerste repetitie najaar 2018
  • vrijdagen 31 augustus t.e.m. 21 december: repetitie om 20.00u in zaal Victory
  • zaterdag 22 en zondag 23 september: eetfestijn in zaal Kloosterheide
  • zaterdag 10 november: opluisteren dodenhulde gemeente Bornem om 19.30u
  • zaterdag 17 november 9.45u - zondag 18 november 19.00u: Sint-Ceciliafeest
  • zondag 18 november: eucharistieviering overleden leden & Te Deum om 11.00u
  • zondag 9 december: deelname aan de kerstmarkt op het Kardinaal Cardijnplein
  • zondag 23 december: eindejaarsconcert in de schouwburg van Ter Dilft om 19.30u

In de aanloop naar het eindejaarsconcert zullen we nog enkele extra en/of partiële repetities vastleggen.

Alvast bedankt voor jullie positieve medewerking & tot op de repetitie!
Het secretariaat

Categorie: