Zomeractiviteiten & repetitiekalender 2019

Beste muzikale vrienden,

Nu de zomer ondertussen al halfweg gevorder is, wordt het stilaan tijd om onze wekelijkse repetities weer aan te vatten. Hieronder geven we jullie een overzicht van de eerstkomende repetities en activiteiten.

• vrijdag 23 augustus: Eerste repetitie na de zomerstop. Zoals eerder meegedeeld zal deze repetitie uitzonderlijk van start gaan om 19.00u en eindigen om 21.00u.

• zondag 25 augustus: Voor de "Zomerse concertbarbecue" is de planning ondertussen definitief ; wegens geen al te grote bezetting zal dit een optreden à la 'Kloosterheide Kermis' worden. Zoals we in ons vorige briefje al lieten weten betreft dit een geplande activiteit van Club 3, die wij gewoon komen opluisteren, met de mogelijkheid om nadien deel te nemen aan hun barbecue. Dit optreden gaat tevens nog een uurtje later van start dan eerder werd aangekondigd.
    • 12.00u: Verzamelen aan zaal Victory. We verhuizen onmiddellijk het nodige materiaal naar zaal De Club.
    • 12.30u: We gaan met marsmuziek van zaal Victory naar zaal De Club.
    • Daar aangekomen spelen we ca. 30 minuten uit "de roze boekjes".
    • Nadien: deelname barbecue-buffet voor degenen die dat wensen. Kostprijs: € 50, hierin zijn een aperitief, een halve fles wijn en de maaltijd inbegrepen.
    • Muzikanten die hun deelname bevestigd hadden zijn: Marc Bulteel, Freddy Daelemans, Matthias De Schryver, Andries Demont, Alfons Doms, Kimberly Hermans, Katrien Kerremans, Pieter Pauwels, Aloïs Peeters, Ellen Quintelier, Eric Tourné, Tom Van den Berghe, Sam Van lent, Johan Van Meulder, Dirk Van Troyen en Kris Van Troyen. Staat je naam op dat lijstje en kan je er toch niet bij zijn? Geef dan zeker een seintje! Daarnaast waren er nog enkele "twijfelaars" die aanvankelijk nog niet wisten of ze er zouden geraken: De Schepper Rik, Overath An, Schepers Peter, Spiessens Constant, Suykens Heidi, Van Troyen Bart, Wilmaers Jan. Kunnen jullie a.u.b. zo snel mogelijk laten weten of het lukt om deel te nemen aan dit optreden? Bedankt!
    • Kledijcode: zwart / zwart
    • Marsenboekje & wasknijpers meebrengen!

• vrijdag 23 augustus: Repetitie van 20.00u tot 22.00u.

• zondag 1 september: Optreden tijdens de Dag van de Bornemmenaar in het Breeven, waar wij met onze harmonie ook aanwezig zullen zijn met een standje om hamburgers en drank te verkopen.
    • voormiddag: voorbereiding kraampje
    • 12.00u: aanvang van de Dag van de Bornemmenaar
    • 16.00u: muzikanten verzamelen ter plaatse
    • 16.15u: aanvang optreden
    • ca. 17.00u: einde optreden
    • 19.00u: einde van de Dag van de Bornemmenaar
    • Kledijcode: wit / zwart
    • Wasknijpers meebrengen!
    • We zijn voor deze activiteit nog op zoek naar helpende handen:
      • van 12.00u tot 16.00u en van 17.00u tot 19.00u moeten we enkele tappers leveren voor de centrale toog
      • van 12.00u tot 19.00u moet er continu iemand ons kraampje bevrouwen of -mannen.
      • Voel je je geroepen om een handje toe te steken? Laat dan zo snel mogelijk iets weten via info@harmoniebornem.be
    • Aangezien we momenteel vragende partij zijn om zo snel mogelijk een nieuw repetitielokaal te verkrijgen is het van groot belang dat we hier met een zo groot mogelijke bezetting aanwezig zijn. We vragen daarom toch om indien mogelijk een extra inspanning te leveren om die dag aanwezig te zijn. Ter herinnering geven we hieronder het lijstje mee van de eerder gemelde aanwezigheden.
    • Muzikanten die zich aanwezig hadden gemeld:
    • dwarsfluit: Evelien Van Onckelen, Katrien Kerremans
    • hobo: Arnoud Meeus
    • klarinet 1: Jan Wilmaers
    • klarinet 2: Bo Sterckx, Pieter Pauwels, Stefaan Segers, Johny Van de Vijver
    • klarinet 3: Eric Tourné, Patricia t'Jampens, Karin Raes, Aloïs Peeters
    • basklarinet: Tom Van den Berghe
    • sax: Thijs Augustinus, Matthias De Schryver, Lief Vander Elst
    • trompet: Dirk Van Troyen, Freddy Daelemans, Johan Van Meulder, Bart De Lege
    • hoorn: Marc Bulteel
    • tuba: Eddy Van Onckelen, Hannah De Pooter, Kris Van Troyen
    • slagwerk: Ivan Keppens, Rik De Schepper, Alfons Doms
    • Muzikanten die zich afwezig hadden gemeld, maar uiteraard nog steeds welkom zijn om van gedacht te veranderen: An Overath, Bart Van Troyen, Charlotte Quintelier, Constant Spiessens, Ellen Quintelier, Ferdy Foubert, Joke Van lent, Heidi, Suykens, Kimberly Hermans, Kim Van Reeth, Lisa Van Onckelen, Peter Schepers, Renlid Daelemans, Tom Plettinckx
    • Muzikanten van wie we graag zo snel mogelijk iets zouden vernemen: Andries Demont, Dagmar Buyst, Ilse Tourné, Leon Meys, Luc Peeters, Luna Gorissen, Pieter Vergauwen, Sam Van lent, Stephanie Daelemans

Tot slot vinden jullie hieronder nog eens het overzicht van wat er ons daarna nog staat te wachten.

Vrijdagen 6 september t.e.m. 20 december

20.00u - 22.00u