Zomerstop 2018

Hallo beste vrienden,

Eerst en vooral wensen we ons te excuseren -vanuit de grond van ons hart!- aan de twaalf muzikanten die vorige week afwezig waren op onze alsnog zeer fijne repetitie zonder daar een seintje voor gegeven te hebben. Mogelijk verkeerden jullie in een noodsituatie of waren jullie geveld door ziekte en hadden we beter even geïnformeerd naar jullie welzijn. De persoon die 35 stoelen had klaargezet en zich druk maakte over het feit dat er twaalf lege stoelen stonden (stoelen die men van het podium moet tillen) heeft dan ook een berisping gekregen vanwege het betuigen van onvoldoende medelevenWe hopen dat jullie het goed stellen en dat jullie het vanavond in jullie hart kunnen vinden om ons te vergeven.

Dat gezegd zijnde staat vanavond, vrijdag 29 juni 2018, de laatste voorjaarsrepetitie op ons programma. Net als vorige week zal deze repetitie volledig in het kader staan van de keuze van stukken voor het eindejaarsconcert. Muzikanten die op deze eerste voorbereidende repetities aanwezig zijn hebben nog de kans om hun hart te luchten wanneer een stuk hen écht niet bevalt. Wie pas in november over het programma komt klagen is daar dan jammer genoeg rijkelijk te laat mee. Kom dus zeker vanavond opdagen indien je er nog iet of wat aan te zeggen wil hebben! Onze dirigent brengt alvast zijn beste luisterend oor mee (het linker) om het jullie te bieden.

Na vanavond houden we voorlopig even op met onze vrijdagse repetities ; de eerstvolgende repetitie zal dan pas plaatsvinden op vrijdag 24 augustus. Zoals twee weken geleden beloofd organiseren we ook nog een fijne zomeractiviteit en jawel, we zijn er in geslaagd om een datum vast te leggen! Noteer dus dat we op zondag 26 augustus 2018 een barbecue organiseren in 't Fort van Bornem, meerbepaald in café De Waterlander. We gaan die namiddag van start om 16.00u met een aperitiefje en om 17.00u beginnen we vleesjes te bakken. Geen carnivoor? Geen probleem, want we voorzien een vegetarisch alternatief! Na de barbecue amuseren we ons met enkele leuke volksspelletjes. Volgende week ontvangen jullie een briefje met alle details om je in te schrijven!

Tot slot zetten we hieronder nog eens de belangrijkste data op een rijtje voor de rest van dit jaar.

vrijdag 29 juni - 20.00u

Laatste repetitie voorjaar 2018