Zomerstop 2019

Beste muzikale vrienden,

Alsof de hitte van de voorbije dagen nog niet tergend genoeg was, ontrolt zich weldra een zo mogelijk nóg ondraaglijker schouwspel: vanavond, vrijdag 28 juni 2019, staat de laatste repetitie van het voorjaar op onze planning. Dat betekent dat daarna onze zomerstop van start gaat en we bijna twee maand lang niet zullen repeteren. Vergeet overigens niet dat de repetitie van deze avond de tweede van vier repetities is ter voorbereiding van ons optreden tijdens de Dag van de Bornemmenaar van zondag 1 september 2019.

Wat het optreden betreft dat voorzien was op 1 juli, ter ere van het vijftigjarig jubileum van de SPAR-winkel te Hingene, moeten we jullie helaas meedelen dat dit optreden is afgelast. Doordat dit op een werkdag valt zouden vele muzikanten er niet tijdig geraken en bovendien is ook ons instaporkest die week op kamp, waardoor we nog enkele extra muzikanten moeten missen. Tweede wijziging aan het programma: de zomerse concertbarbecue van zondag 25 augustus zal niét plaatsvinden in de late namiddag ; ons optreden zal een aperitiefconcertje zijn dat van start gaat om 11.00u en ongeveer een uurtje zal duren. Na het concert volgt er een aperitief en gaat aansluitend de barbecue van start. De barbecue is een reeds geplande activiteit van Club 3 waaraan we met de leden van onze harmonie kunnen deelnemen. Weldra bezorgen we jullie een inschrijvingsformulier voor deelname aan de barbecue. Wat betreft de muzikanten die hun aanwezigheid al bevestigd hadden voor deze activiteit (vóór we er een concreet tijdstip op plakten), dat waren:

Bulteel Marc Daelemans Freddy De Schryver Matthias
Demont Andries Doms Alfons Hermans Kimberly
Kerremans Katrien Pauwels Pieter Peeters Aloïs
Quintelier Charlotte Quintelier Ellen Tourné Eric
Van den Berghe Tom Van lent Sam Van Meulder Johan
Van Troyen Dirk Van Troyen Kris

Staat je naam op de lijst en kan je er toch niet bij zijn? Geef dan zeker een seintje! Daarnaast waren er nog enkele "twijfelaars" die aanvankelijk nog niet wisten of ze er zouden geraken: De Schepper Rik, Overath An, Schepers Peter, Spiessens Constant, Suykens Heidi, Van de Vijver Johny, Van Troyen Bart, Wilmaers Jan. Kunnen jullie a.u.b. bekijken of het wel of niet lukt om deel te nemen aan dit concert? Bedankt! Muzikanten die tot op heden nog niets lieten weten zullen we nog eens op persoonlijke basis contacteren.

In planning zal de eerste repetitie na de zomerstop plaatsvinden op vrijdag 23 augustus. Deze repetitie zal uitzonderlijk van start gaan om 19.00u en eindigen om 21.00u. Naargelang het succes van de repetitie van deze avond is het mogelijk dat we een week eerder ook nog een repetitie zullen inplannen, maar hierover krijgen jullie zeker nog een bericht.

Hieronder geven we jullie nog eens het volledige overzicht t.e.m. eind dit jaar, zoals we jullie dat ook in het vorige briefje al bezorgden (uiteraard inclusief de recente wijzigingen):

Vrijdag 28 juni

Repetitie o.l.v. Jo Schelkens

5 juli t.e.m. 16 augustus

Zomerstop: Géén repetities

Vrijdag 23 augustus

19.00u - 21.00u

Eerste repetitie na zomerstop

25 augustus

11.00u - ...

Zomerse concertbarbecue
(i.s.m. instaporkest & Club 3)

* 11.00u concert

19.30u - 22.00u

Eindejaarsconcert

Schouwburg Ter Dilft

Alvast bedankt en tot straks!